Wedstrijd: maak kans op cadeaupakket biocosmetica

09.05.2016
Schermafbeelding 2016 05 03 Om 16 26 21 © Wedstrijd biocosmetica: Bee Natural en Cîme

Wat je onder je oksels doet, waar je je haar mee wast of je lippen mee stift, dat absorbeer je ook deels in je lichaam. Daarom kiezen steeds meer mensen voor cosmetica en verzorging met een biolabel.


Het aspect ‘bio’ in cosmetica betekent dat de ingrediënten die uit de landbouw afkomstig zijn, biologisch geteeld zijn. Denk aan kruiden, planten, bessen, citroen en ander fruit. Om zeker te zijn dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt, kijk je best uit naar een van de labels voor biocosmetica. Lees verder voor de het antwoord op de wedstrijdvraag.

DEZE WEDSTRIJD IS NU AFGESLOTEN


Bijenvriendelijke cadeaupakket Bee Natural

Bee Natural Cadeaupakket

Inhoud pakket: lippenbalsem en body butter.

Bij imkerij de Traay verwerken ze sinds 1977 de lekkerste honing. Hun verzorgingslijn Bee natural cosmetics staat voor biologische verzorging voor gezicht, lichaam en haar. De hele cosmeticalijn is ook goed voor de bijtjes, want deze kwetsbare diertjes blijven sterk en gezond in biologische productiemethode. De lippenbalsem bevat bijenwas en de krachtige eigenschappen van biologische zonnebloem, abrikozenpit, jojoba en cacaoboter. In de body butter smeer je de geweldige eigenschappen van biologische sesamolie, zoete amandelolie, jojobaolie, shea butter en bijenwas op je huid, vergezeld van een verwarmende kokosgeur.

www.beenaturalcosmetics.com

Satijnzacht cadeaupakket Cîme

Cî Me Lhuile By Cime Flaconbox

Inhoud pakket: schoonheidsolie in een mooie cadeaubox.

Deze Cîme multifunctionele, biologische olie is 100% natuurlijk en zorgt voor satijnzachte huid, haren en nagels. Uiteraard zonder parabenen, zonder (synthetisch) parfum en zonder phenoxyethanol.

CÎME is een Belgisch merk van biologische en fair trade huidverzorgingsproducten die je natuurlijk doen stralen. De grondstoffen worden biologisch geteeld en gedistilleerd door lokale boeren in Nepal. Ook schenkt CÎME bij aankoop van elk product een deel van hun opbrengst aan het ‘Little doctors’-project in Nepal.

De olie bevat zes verfijnde en kostbare biologische oliën, geselecteerd omwille van hun hoge concentratie aan essentiële vetzuren, natuurlijke vitamines en antioxidanten: wilde rozenolie, duindoornolie, sesamolie, abrikozenpitolie, dhatelo-olie en wortelextract. Deze olie trekt snel in omwille van de lichte en vloeibare textuur.

www.cime-skincare.com
Lees het Wedstrijdreglement.

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.