Chocoladenestjes
Met deze nestjes op je tafel, zal de Paashaas extra eitjes achterlaten.
4 pers.
Ingrediënten
- 150 g biologische chocolade, in stukjes
- 100 g cornflakes, grof verkruimeld
- 2 el kokosschilfers
- mini-paaseitjes
Bereiding
- Neem een eierdoosje en bekleed met bakpapier of gebruik cupcakevormpjes.
- Smelt de chocolade au bain-marie of in de microgolfoven.
- Voeg de cornflakes toe en meng goed.
- Schep 1 el van het mengsel in elk vormpje. Bestrooi met kokos. Laat afkoelen. Garneer eventueel met een mini-paaseitje.
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'
Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.