Gegrilde peren met tijm en chocolade
Less is more: peer, chocolade en tijm zijn samen meer dan de afzonderlijke delen. Of hoe je filosofisch wordt van een bijzonder goede smaakcombinatie...
4 pers.
Ingrediënten
- 4 peren
- 2 el chocolade, geraspt
- 1 el tijm, vers, enkel de blaadjes
Bereiding
- Snij de peren in partjes en schuif op spiesjes.
- Gril de spiesjes 1 minuut aan elke zijde.
- Bestrooi met chocoladeschilfers en tijm.
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'
Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.