Appelslaatje
Appels krijgen een stoer cocktailgehalte aangemeten, klaar voor een feestje in de late zomer. Met gesuikerde pijnboompitjes.
4 pers.
Ingrediënten
- 2 appels
- 1/2 watermeloen
- 1 el citroensap
- 100 g pijnboompitten
- 2 el rietsuiker
- garnituur: muntblaadjes
Bereiding
- Rooster de pijnboompitten tot ze goudbruin kleuren.
- Bestrooi met rietsuiker. Laat afkoelen.
- Snij de appels en watermeloen in blokjes.
- Giet het citroensap erover.
- Zet koel.
- Strooi de pijnboompitten over de fruitsla en garneer met gesnipperde muntblaadjes.
Dit recept is van 'Heerlijk Puur - Foto: Stefan Jacobs, recept: Debby De Mangelaere'
Bio Mijn Natuur verzamelde allerlei heerlijke recepten in Heerlijk Puur - Het ultieme kook- en handboek over biologisch koken. Koop biologische ingrediënten en geniet van de geuren, smaken en kleuren op je bord!
Receptfotografie: Stefan Jacobs, recept & styling: Debby De Mangelaere.
♥