Deze biowinkels vieren Weekend van de Klant met speculoos

29.09.2021
Weekend Van De Klant 2021 Speculoos
Foto: La Confiance, Weekend van de Klant

De Sint is nog lang niet in het land, maar speculoos eten kan volgens ons het hele jaar door. Wie tijdens het Weekend van de klant op 2 en 3 oktober iets koopt in een van volgende biowinkels wordt getrakteerd op Belgische biospeculoos van La Confiance. Voor bij de koffie, uit het vuistje of in een dessert, dat mag je zelf bepalen.


Het Weekend van de Klant 2021, dat doorgaat op zaterdag 2 en zondag 3 oktober, legt meer dan ooit de nadruk op shoppen bij je favoriete, lokale winkels. Ook de biowinkeliers belonen hun trouwe klanten komend weekend graag met een fijne attentie of een leuke actie... Ontdek hieronder bij welke biowinkels je handelaar jou trakteert op lekkere Belgische biospeculoos van La Confiance. 

Wie is toch die bioboer Thibault die op de verpakking prijkt? Zijn de krokante koekjes echt gemaakt van Belgische biotarwe van deze ene boer? Dat zocht winkelier Guy Thorrez uit Torhout voor ons uit! Het bracht hem van de speculoosbakkerij tot op een Waals graanveld. Bekijk in dit filmpje hoe zijn speurtocht verliep.

Deelnemende biowinkels:

Je vindt de biowinkels die deelnemen aan onze actie van Weekend van de Klant hieronder gerangschikt per postcode.  

Bron: BioForum

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.