Chef-kok van de Rode Duivels: "Alles is volledig biologisch"
In ‘Missie Moskou’, een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels, vertelt chef Bartel Dewulf en health manager Philippe Rosier over de balans tussen keihard trainen, gezond eten en goed slapen. Bartel: "Van alles wat we de Rode Duivels geven, weten we van waar het komt. Alle producten zijn lokaal en biologisch”
In ‘Missie Moskou’, een unieke blik achter de schermen van de Rode Duivels, proeven Maarten Breckx en Michiel Ameloot van VTM Nieuws de verhalen van de entourage die onze nationale ploeg klaarstoomt voor het WK in Rusland. In aflevering 5 vertellen chef Bartel Dewulf en health manager Philippe Rosier over de balans tussen keihard trainen, gezond eten en goed slapen.
Wat staat er op het menu bij de Rode Duivels? Ze vroegen het aan Bartel Dewulf, de vaste chef-kok die altijd en overal met de nationale ploeg meereist. “Van alles wat we de Rode Duivels geven weten we van waar het komt, ik ken de naam van elke boer. Alle producten zijn lokaal en biologisch”, vertelt Dewulf in Missie Moskou, “Want het product bepaalt 50 procent van je gezondheid!”
Chef-kok Dewulf: "Van alles wat we de Rode Duivels geven weten we van waar het komt, ik ken de naam van elke boer"
bekijk het interview:
Bron: Het Laatste Nieuws