Rondleidingen met proevertjes op de kaasmakerij
04 - 12.06.2016
Katrien en Dries van het kaasmakerij Dischhof bij Diksmuide laten jou graag zien hoe ze kaas maken. Daarna mag je natuurlijk proeven!
Katrien en Dries van het Dischhof: "Wij zijn trots om samen met Wim Lybaert het gezicht te zijn van deze campagne over biologische zuivel. Welkom in onze kaasmakerij voor een blik achter de schermen, kaasmaken zal geen geheimen meer voor je hebben! We sluiten af met een kaasdegustatie. Het geheel duurt ongeveer anderhalf uur."
Deze kaasmakerij heeft een certificaat voor bio.
Locatie
KeiemDodepaardenstraat 58, 8600 Diksmuide
Datum/tijdstip
Zaterdag 4 juni om 14u, maandag 6 juni om 14u (speciale editie over controle), woensdag 8 juni om 14u, donderdag 9 juni om 19u, vrijdag 10 juni om 18u, zaterdag 11 juni om 16u, zondag 12 juni om 10u.
Prijs
4 euro per persoon, incl kaasdegustatie. Meld je komst via info@dischhof.be.