Bezoek Brouwerij Anders op de Openbedrijvendag

06.10.2019

Op zondag 6 oktober openen heel wat bedrijven de deuren en kan je ontdekken wat er allemaal gebeurt achter de schermen. Ook Brouwerij Anders neemt hieraan deel. 


Brouwerij Anders! zet voor één keer zijn deuren open! Anders is een “andere” brouwerij. Ze produceren geen eigen bieren, maar specialiseren zich in het uitwerken van bieren onder private label voor hun klanten. Ze staan voor de verrijking van het bierlandschap, voor mooie en innovatieve bieren. Van bij de start werkt Brouwerij Anders met een bio-certificatie. Dat betekent dat ze heel wat biologische bieren brouwen op basis van biologische grondstoffen. 

Meer informatie volgt op de Facebookpagina. 

Locatie

Brouwerij Anders
Stadsbeemd 1400, 3545 Halen

Datum/tijdstip

Zondag 6 oktober 2019 van 11 tot 17 uur

Facebook evenement

Lorem ipsum

5 redenen om bio te kiezen

Lekker puur

Groenten uit volle grond, dieren die vrij naar buiten kunnen, brood dat de tijd krijgt om te rijzen. Biologische producten zijn puur en vol van smaak. Ze bekoren door hun kwaliteit en authenticiteit. Dat proef je!

Gezond genieten

Biologische producten zijn de vrucht van een zorgvuldig proces dat start bij een vruchtbare bodem of een gezond dier. Bij de verwerking van biovoeding zijn enkel een beperkt aantal additieven en toepassingen toegelaten. Zo leidt bio tot producten met een zuivere samenstelling en hoge voedingswaarde.

Goed voor het milieu

Met vruchtwisseling, natuurlijke bemesting en biologische bestrijding zorgt de bioboer voor een veerkrachtig ecosysteem dat ons allemaal ten goede komt: proper grondwater, bescherming tegen overstroming, tegengaan van klimaatverandering, natuurlijke beheersing van plagen… Bio gebruikt geen kunstmest, geen gewasbescherming van chemisch-synthetische oorsprong en geen ggo’s.

Vriendelijk voor dieren

Biologische dieren eten voedzaam biologisch voer en krijgen de tijd om te groeien in een ruime zonverlichte stal waar ze vrij naar buiten kunnen. Een biologische veeteler kiest zijn rassen zorgvuldig om het gebruik van geneesmiddelen maximaal te beperken. De dieren - en consumenten - varen er wel bij.

100% toekomst

Een agro-ecologische aanpak biedt ons de beste garantie om de wereld te voeden, zonder de draagkracht van de aarde te overschrijden. Wie bio kiest, streeft naar een toekomst met tevreden boeren, rijke oogsten en gezonde mensen. Vandaag en morgen, voor iedereen.